Föd i din kraft

Profylaxkurs


När du avslutar kursen kommer du att känna dig mer förberedd, självsäker och positiv inför födelsen. Du kommer att ha lärt dig hur du kan föda på egna villkor och med kraft och självförtroende.

Vår kurs är därför den perfekta investeringen för dig och din familjs hälsa och välbefinnande. 

Märta & Eva - skapare av Föd i din kraft

Vad ingår i kursen?

 • Filmer med teori om födandets fysiologi som ger förståelse för vad som händer när vi föder. 
 • Andning- och avslappningsövningar som förbereder dig under graviditeten. Film och ljudfiler.
 • Verktyg som minskar smärta och ökar trygghet under förlossningen.
 • Praktiska verktyg som du och din partner/stödperson kan öva på tillsammans.
 • Tips på förlossningspositioner, massage och smärtlindring.
 • Filmer som fördjupar dina kunskaper om födandet. 
 • Guider om amning, hur du gör födseln till din, tar ställning till igångsättning, ickemedicinsk smärtlindring, första tiden med barn med mera.


Vi rekommenderar den här kursen varmt! En inkluderande och rolig kurs som man kan göra hemifrån. På ett enkelt och mjukt sätt fick vi tydliga tips och förslag på hur jag kan hålla mig aktiv och hur Lovisa kan känna sig delaktig under vår kommande förlossning. Det är lätt att känna att förlossningar är väldigt riskfyllda och medicinska, men vi fick med oss att vi kan påverka och styra mer än vi tror!

Klara och Lovisa - förstagångsföräldrar

"Man kan tycka att det kan verka överflödigt att ta en till profylaxkurs när man redan har gått en och dessutom har fött två barn. Men nu inför nummer tre ville jag ändå veta mer och framförallt lära mig nytt för att kanske få en annan typ av upplevelse. Namnet "Föd i din kraft" träffade rätt för mig och jag blev nyfiken. Min man köpte kursen som present och den var verkligen värd varenda krona, för oss båda!

Märta och Eva har ett bra upplägg som varvar info att endast lyssna till, med övningar och dokument att skriva ut och jobba med. Fokuset på att ta tillbaka förlossningen till något som man faktiskt själv har både kontroll och makt över, ligger helt rätt i tiden och har för mig varit en enorm trygghet att falla tillbaka på inför min tredje förlossning. Jag är så glad och tacksam över den här fantastiska kursen! "
Amanda


Föd i din kraft 

Förstå födandets fysiologi och öka din trygghet.

Vi vet att en födelse kan vara en av de mest kraftfulla och transformerande händelserna i en kvinnas liv. Men för att i dagens förlossningsvård uppnå en positiv och kraftfull födelseupplevelse är det viktigt att förstå hur kroppen arbetar under en födsel. Lika viktigt är det att sätta sig in i hur förlossningsvården fungerar.

Under kursen kommer du att lära dig hur kroppen förbereder sig för att föda. Vi utforskar olika saker som kan hjälpa dig att optimera ditt födande, minska smärta och öka din trygghet. Du kommer att lära dig om andning, avslappningstekniker och annat som kan göra födelsen mer hanterbar och mindre stressig.

Kursen vänder sig även till dig som partner och stödperson så att du känner dig trygg i ditt viktiga arbeta att stötta den födande.

Vår kurs "Föd i din kraft" är baserad på modern forskning och vår långa erfarenhet av att arbeta med födande. Den är utformad för att passa alla som ska föda barn, oavsett om du har planerat för en sjukhusfödsel eller hemfödsel.

Kursplan

Märta & Eva

Ellinor:

"Detta är en kurs där det fysiologiska får
stå i centrum som grund, medan stödet, förlossningsvården och vår syn på födandet presenteras som yttre faktorer som på olika sätt inverkar på de dynamiska förloppet. En kurs som stärker den födandes och stödpersoners tilltro till födandet och kroppen och som hjälper dig att göra informerade val som är just dina. Utan pekpinnar, värderingar eller skrämsel. Kursen innehåller också praktiska verktyg som avslappningsövningar och yoga. Jag önskar den i julklapp till alla som ska föda eller bistå en födsel."

Kostnad: 1499 kr
Välj hur du vill betala!

 • Föd i din kraft - delbetala
 • 500 SEK

  3 payments of 500 SEK /month

  En profylaxkurs som hjälper dig att föda på egna villkor!

  Köp nu!
 • Föd i din kraft
 •  

  1499 SEK

   

  En profylaxkurs som hjälper dig att föda på egna villkor!

  Köp nu!